Vores Producenter

VORES PRODUCENTER


Østrigske bønder producerer meget karakteristiske vine og andre spændende specialiteter i hver deres pragtfulde landskab og specifikke område.


Hver producent er valgt med stor omhu af os personligt for at finde de bedste produkter til vores kunder.

Vi køber direkte hos de enkelte producenter og derved uden mellemmand,

hvilket sikrer, at vi har de bedste priser indenfor østrigsk vinimport i særklasse.

.

Weingut Karl Brindlmayer Niederösterreich


Denne vingård eksiterer siden 1557 og familien Brindlmayer ejer gården siden 1833. Familien dyrker 12 ha og alle vinmarkerne ligger rundt omkring gården i den bedste placering af denne specifikke vinområde i Traisental i Niederösterreich. 

Familiens fokus ligger på naturnær produktion og bæredygtighed.


Alle vinmarker vender mod syd/sydøst og det, sammen med jordens beskaffenhed - en blandning af sandholdig Löß og kalkholdige konglomeratklipper giver Brindlmayer vinene deres meget karakteristiske smag.


At producere gode vine forudsætter kendskab til produktet og meget  håndarbejde. Intensiv pleje af vingårdene hele året igennem sikrer produktets kvalitet og familiens stor engagement og arbejdsindsats giver prislønnede resultater.

Graf Trauttmansdorff Wines Burgenland og Niederösterreich



Max Trauttmansdorff har sat sig målet at give de typiske og tradtionelle østrigske druer som Blaufränkisch sit personlig præg og en ekstraordinær note. Ekstra input får han igennem sin kones vingård Marchesi Alfieri i Piemont i Italien. Samarbejde mellem de østrigske og italienske vineksperter fører til de unikke karakterfulde vine som Max Trauttmansdorff producerer.


På vingården i Mittelburgenland, øst for Wien, produceres der meget komplekse  vine af høj kvalitet, som  garanterer for en spænende oplevelse for hver en vinelsker.

Weingut Lukas Markowitsch Burgenland


Gården ligger i vinregionen Carnuntum, en område i Østrig hvor allerede  Romerne dyrkede vin. Syd for Donau, i det pannoniske klima, kan druerne modne i over 2000 timers solskin om året.  Især rødvinene får deres unikke frugtaroma igennem kombinationen af dagenes varme og den kølige luft, som kommer fra Donau og de omkringliggende skove.


De i alt 14 ha  er orienteret mod syd og har allesammen forskellige  jordbeskaffenhed, som - sammen en meget gennemtænkt og kvalitetsorienteret beplatning - giver   meget typiske og velsmagende resultater.


Lukas Markowitsch er tredje generation i familievirksomheden, som blev grundlagt af hans bedstefar Johann i 1950. Siden 2002 arbejder bror Johann også i virsomheden og bidrager med sin viden som landmand meget til vinenes høje kvalitet.

Weingut Glatz Steiermark


Karl og Anna Glatz, de nuværende ejers bedsteforældre, grundlagede vingården i 1969 på familiens slægtsgaard i den østlige del af Steiermark ved at indrette en vinkælder med en lille restaurant.

.

Barnebarnet Katharina overtog i 1989 gården og fører den sammen med sin partner Karl Nöhrer.

  I dag består virksomheden, udover landbruget og vinproduktionen, af  en lille  butik, hvor familien sælger regionens typiske produkter.



Weingut Wruss Steiermark


Familievirksomheden ligger på et idyllisk plateau i det kuperede landskab i den sydelige del af Steiermark og dennes stejle marker har den ideele orentering i forhold til solen. Denne del af Østrig har middelhavsklima, som udviser  stærke temperatursvingninger mellem dag og nat. Dette faktum sammen med den kalkholdige sandjord  skaber det perfekte udgangspunkt for ingårdens enestående produkter.


 

Johannes og Katharina Wruss er tredje generation på gården og med den i 2006 nybyggede kælder har de skabt grundlaget for en moderne familievirksomhed.

     De typiske druer, som  familien Wruss dyrker på deres 7 ha er Sauvignon Blanc, Gelber Muskateller, Weissburgunder, Welschriesling og Grauburgunder og deres fantastiske produkter  udviser et mineralsk   præg og har  en umiskendelig karakter.


"Jordbundenhed, fremsyn og bæredygtighed i harmoni med naturen er det bedste  udgangspunkt for at producere autentiske og elegante vine af højeste kvalitet", siger Jahnnes Wruss.

Paradeiserkaiser Stekovics Burgenland


Erich Steokovics startede sit voksenliv som kristendomslærer i sin hjemby.

Først som 35 årig begyndte han at leve sin barndomsdrøm og startede tomat- og chiliproduktionen.  Allerede som barn var Erich fascinieret af planternes vokseprocess fra frø til den frugtbærende plante. Han tilbragte mange eftermiddage sammen med vennerene på loftet, hvor de tørrede og sorterede alle mulige slags frø.

Igennem hele sit liv samlede Erich Stekovics  frø af gamle, næsten forsvundede sorter, som dannede grundlaget for hans i dag enestående sortiment af  frugt- og grøntsagsplanter. Med de 3 200 forskellige tamatsorter har Erich Stekovics verdens største kultiverede samling.  I deres familievirksomhed producerer Erich og Priska  producerer de mest spændende syltede herligheder.


Vulcano Schinken Steiermark


Virksomheden ligger midt i det blødt kuperede vulkanlandskab i den sydøstlige del af Østrig.  Også dette område er et paradis for mennesker som elsker de regionale specialiteter.


Igennem kombinationen af kærlig pleje og perfektioniseret håndværk får Vulcano speciliteterne deres enestående smag.

Dyrene bliver behandlet med respekt og lever i store stalde hvor de kan bevæge sig frit inde og ude. Den meget skånsomme slagtning sørger for en afbalanceret fedtfordeling og skinken langtidsmodener ved høj temperatur på benet. Udover lidt havsalt og en hemmelig krydderiblandning er der ikke noget som forstyrrer kødets fine naturlige aromaer.

FIND OS



Skjoldenæsvej 113, 4174 Jystrup, Midtsj.

nbn@at-deli.dk

dbn@at-deli.dk

+45 40 20 26 20

+45 20 62 61 37

LEVERING



Ring gerne for at aftale nærmere.

RETURVARER


Gerne tager uåbnede varer, som ikke opfylder forventningerne, tilbage efter forudgående skriftlig aftale.

FOLLOW US


Følg os på Instagram og Facebook og bliv opdateret.

BETALINGSMULIGHEDER

Sparekassen Sjælland

© Copyright Nvestment 2017. All Rights Reserved.